Vitaliteit door balans

Gratis downloads

Op deze pagina vindt u ondersteunend materiaal, behorend bij de online trainingen.

Engelstalig materiaal is te vinden via deze link.

Mijn Leefstijl Plan - vragenlijst

Deze korte vragenlijst checkt hoe de verschillende onderdelen van het “Mijn Leefstijl Plan” model in je leven vertegenwoordigd zijn. Leefstijl gaat niet alleen over slaap, voeding en beweging, maar ook over innerlijke balans, over in verbinding zijn met jezelf en met je omgeving, over het maken van keuzes die bij je passen en over de manier van omgaan met alles wat op je pad komt. Ontvang een gratis rapport (in PDF), die je volledig anoniem, zonder je contactgegevens op te geven, kunt downloaden.

HRV-training

HRV-training is een hartslagtraining op basis van een speciale ademtechniek, die zeer positieve effecten heeft op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. In deze handleiding wordt de HRV-training uitgelegd, zodat je de training zelf thuis uit kunt voeren.

Firstbeat hartslagmeting interpretatie handleiding

De Firstbeat meerdaagse hartslagmeting geeft inzicht in de balans tussen stress en herstel, in de kwaliteit van de slaap en in het effect van bewegen op het fitnessniveau. In deze handleiding wordt beschreven hoe de scores van de meting geïnterpreteerd kunnen worden.

Elite HRV app handleiding

De ”Elite HRV” app is een biofeedback app, die het mogelijk maakt om thuis zelf de hartslag te meten en trainen. Deze hartslagmeting kan ondersteunend werken bij HRV-training. De app meet de hartslag via een Polar hartslagband, bijvoorbeeld de Polar H10, of de Kyto HRV monitor. De Elite HRV app is gratis en kan gedownload worden via Google Play en de App store.