Vitaliteit door balans

Firstbeat Lifestyle Assessment – Meerdaagse hartslagmeting

De manier waarop het hart klopt geeft weer in welke staat het lichaam zich bevindt: in een actiestand waarbij energie verbruikt wordt of in een ruststand waarbij de energiereserves aangevuld worden. Vooral het herstel is belangrijk! We raken niet uitgeput of overspannen van de hoeveelheid stress, maar doordat we niet goed herstellen.

De Firstbeat Lifestyle Assessment is een meerdaagse meting van de hartslag, die inzicht geeft in de manier waarop het lichaam reageert op de activiteiten gedurende de dag en op de slaap. De meting geeft antwoord op de volgende vragen:

  • hoe goed is de balans tussen stress en herstel op mijn dag?
  • hoe lang slaap ik en is mijn slaap voldoende herstellend?
  • beweeg ik voldoende en wat is het effect van mijn beweging op mijn fitnessniveau?

Tijdens de Firstbeat Lifestyle Assessment draagt u 3 tot 5 dagen en nachten een lichtgewicht meter die de hartslagfrequentie, hartslagvariabiliteit en de stappen meet.

In een online dagboek houdt u precies bij wat u aan het doen was.

De gegevens van de meting en die van het dagboek worden gecombineerd tot een rapportage, waarmee u kunt zien hoe uw lichaam heeft gereageerd op de dingen die u gedaan heeft en tijdens de rustmomenten.

De kosten bedragen:

€ 175 voor een 3-daagse hartslagmeting, inclusief rapportage en 30-minuten evaluatiegesprek*

€ 200 voor een 4-daagse hartslagmeting, inclusief rapportage en 30-minuten evaluatiegesprek*

€ 225 voor een 5-daagse hartslagmeting, inclusief rapportage en 30-minuten evaluatiegesprek*

*) U ontvangt de rapportage van de meting per e-mail.. Deze rapportage wordt besproken in een evaluatiegesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden via de telefoon, via videobellen of face-to-face in Amersfoort.

Deze video laat zien hoe de Firstbeat Lifestyle Assessment plaatsvindt.