Kracht door balans

 

Psychologische zorg en biofeedback

 

 

StartpaginaPsychologische zorgBiofeedback en AVEPraktijkinformatieContactDownloads  

 

Gezondheid creeren door het maken van de juiste keuzes

 

Iedereen heeft wel eens problemen of klachten. Soms lukt het om daar zelf een oplossing voor te vinden. Lukt het echter niet om er op eigen kracht uit te komen dan kan deskundige hulp nodig zijn. Iemand die met u meedenkt, die u vaardiger maakt en die u helpt om uw eigen kracht en kwaliteiten te benutten. Door een andere aanpak van problemen, kunt u de toekomst weer naar uw hand zetten.

 

Wij bieden hulp bij de volgende klachten:

- stress en burnout

- overprikkeling en hooggevoeligheid

- spanningsklachten en hoge bloeddruk

- depressieve klachten

- somberheid. lusteloosheid en ontevredenheid

- problemen met rouwverwerking

- angst en paniekklachten

- slaapproblemen

 

De behandeling is gericht op het oplossen van de problemen waar u op dit moment last van heeft. Er wordt gekeken naar uw gedrag, gevoelens en gedachten over de huidige situatie. Vroegere ervaringen hebben uw persoonlijkheid wel beÔnvloed, maar kunnen niet meer veranderd worden. Wat wel kan veranderen is uw gedrag, de manier waarop u situaties interpreteert en hoe u over zaken denkt en voelt. Zijn deze gedachten reŽel, haalbaar en maken ze u gelukkig? Als dat niet het geval is, gaat we samen bekijken of u op een andere, positieve en meer reŽle manier kunt gaan denken. Deze andere denkwijze stelt u in staat om op een andere manier te reageren. Een manier waarbij gezondheid en geluk centraal staan. 

 

DaniŽlle Matto is geregistreerd als GZ-psycholoog en eerstelijnspsycholoog en aangesloten bij het NIP, de NVGzP en het NVPA.

 

De werkwijze sluit aan bij de beroepscode van het NIP. Klik hier om de beroepscode te bekijken.

 

Overige registraties: CSR coach en biofeedback therapeut BCIA.

 

 

 

 

Aanmelden voor behandeling